Wie zit achter LINDA communicatie? 

Ik ben Linda van Maanen (1971) en heb communicatiemanagement gestudeerd aan de HEBO in Den Haag. Na mijn studie ging ik aan de slag als redacteur bij een reisvakblad. Vervolgens heb ik ruim 11 jaar de functie van communicatie & PR-coördinator bij een grote retailorganisatie vervuld. Met énorm veel plezier. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie (corporate communicatie) én formule-PR waaronder Intersport, Livera, Morgana en Coach.


Net vóór ik 40 jaar jong ben geworden, is mijn droom uitgekomen om voor mezelf als ZZP’er te beginnen. LINDA communicatie is geboren eind februari 2011!

Uitspraken kunnen interpreteren, andermans ideeën helder op papier weten te zetten, het overbrengen van een boodschap met passie; dát is mijn interpretatie van communicatie. Proactief en gedreven willen deelnemen, zoeken naar kansen in de markt en kwaliteit willen leveren, zegt iets over mijn persoonlijkheid.


In mijn vrije tijd loop ik graag hard en lees boeken. Daarnaast ben ik gek op reizen. Tenslotte ben ik ook maatschappelijk betrokken. Zo heb ik me ingezet voor de stichting Haïti Contact. Ook draag ik op lokaal niveau mijn steentje bij aan activiteiten, zoals het jaarlijkse evenement Voorthuizen Straalt.