Wie zit achter LINDA communicatie? Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Linda van Maanen en heb communicatie management gestudeerd in Den Haag. Daarvoor heb ik een toeristische opleiding gevolgd.

Na mijn studie heb ik als redacteur bij het reisvakblad Reisburo gewerkt. Vervolgens was ik ruim 11 jaar communicatie- & PR coördinator bij een retailorganisatie. In deze functie heb ik zowel de interne als externe communicatie verzorgd plus de formule-PR voor onder meer Intersport, Livera, Morgana en Coach.

Net vóór ik 40 jaar jong ben geworden, is mijn droom uitgekomen om voor mezelf als ZZP’er te beginnen. LINDA communicatie is geboren eind februari 2011!

Uitspraken kunnen interpreteren, andermans ideeën helder op papier weten te zetten, het overbrengen van een boodschap met passie; dát is mijn interpretatie van communicatie. Proactief en gedreven willen deelnemen, zoeken naar kansen in de markt en kwaliteit willen leveren, zegt iets over mijn persoonlijkheid.

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In mijn vrije tijd doe ik graag aan zumba, hardlopen en spinning. Ook lees ik boeken. Daarnaast reis ik graag.

Tenslotte ben ik ook maatschappelijk betrokken. Zo zet ik me bijvoorbeeld in voor de stichting Haïti Contact. Kijk ook eens op www.haiticontact.nl
Ook aan Kinderhospice De Glind draag ik graag mijn steentje bij www.kinderhospicedeglind.nl.